July review and test at TLA

Tại trường Mầm non Song ngữ Thăng Long Academy, cứ mỗi tuần cuối cùng của tháng các bạn nhỏ sẽ có một buổi tổng kết lại chủ đề tháng đó và trò chuyện cùng giáo viên nước ngoài. Không những được ôn tập, củng cố lại kiến thức đã được học trong tháng, các bạn nhỏ còn có phút phút giây vui vẻ, thoải mái và được thầy cô sửa lỗi sai nữa đấy. Những video sẽ được gửi cho bố mẹ để bố mẹ có thể thấy sự tiến bộ rõ ràng của con qua mỗi tháng.
At Thang Long Academy Bilingual Kindergarten, every last week of the month, children will have a session to summarize the topic of that month and have a speaking test with foreign teachers. Not only do they review and consolidate the knowledge they have learned during the month, but they also have moments of fun relaxation and have their mistakes corrected by teachers. In addition, each individual video will also be sent to parents so that they can see their children’s progress through months.