KHAI GIẢNG NĂM HỌC MỚI 2024 – 2025

Ngày khai giảng vui hết cỡ tại Thăng Long Academy, đó là khi tay trong tay cùng bố mẹ đến trường, là khi con đường bước vào cổng trường ngập tràn hoa bóng, rực rỡ sắc màu, là khi bàn tay cô ấm áp dịu dàng dắt con vào lớp. Một năm học mới đã đến với cô trò trường Thăng Long Academy, chúc tất cả các bạn học sinh, các cô giáo và phụ huynh một năm học thành công, vui vẻ và tràn ngập tiếng cười. Chúc mừng năm học mới 2024-2025 ❤
__________________________
The opening ceremony of the new school year is joyful at Thang Long Academy, where parents go to school hand in hand, where the path leading to the school gate is filled with colorful flowers, where the teacher’s warm and gentle hand leads the child into class. A new school year has come for teachers and students of Thang Long Academy. We wish all students, teachers and parents a successful, happy and laughter-filled school year. Happy new school year 2024-2025.